Penthouse
/
Te Koop

Penthouse 1ste Lijn Golf

Type

Penthouse

Status

Te Koop

Price

VERKOCHT 0

Area

187 m² (intern)
Bedrooms
3
Garages
2
Price
VERKOCHT 0
Bathrooms
3
Area
187 m² (intern)
Location
Mijas Costa

VERKOCHT
Nieuw exclusief zeer groot 3-bed penthouse (187m²) met privézwembad en een spectaculair uitzicht.
Het penthouse heeft enorme zonnige terrassen met een privézwembad direct uitzicht op de golfbaan en met ononderbroken uitzicht op zee.
oppervlakte binnen: 187m²
buiten: 105m²

Het appartement heeft hoogwaardige voorzieningen zoals Italiaans marmere vloeren, verwarmde badkamervloeren, ingebouwde airconditioning, domoticasysteem, aparte wasruimte, enz.
Het appartement is voorzien van een gloednieuwe, luxe Siemens inbouwkeuken en wasruimte (in overleg met de koper), hoogwaardige douchewanden en een met glasgordijn gesloten wasruimte, alles twv € 35.000. De klant kan er ook voor kiezen om zonder deze afwerkingen te kopen en een gelijkwaardige vermindering van de aankoopprijs te verkrijgen (de ‘vanaf’ prijs is exclusief Keuken Pakket).
Een interieurontwerper is beschikbaar voor alle klanten en verdere wijzigingen, zoals een gashaard, kunnen als optionele extra’s worden geïnstalleerd voor oplevering.

De prive afgesloten community heeft uitgebreide tuinen met een groot buitenbad en een architectonisch ontworpen verwarmde spa.
Met slechts 54 appartementen verspreid over 14 gebouwen biedt het rust en privacy met drievoudige beveiliging en dubbele video-toegangscontrole.
Er is geen commerciële vakantieverhuur toegestaan ​​om de privacy en leefplezier voor alle bewoners te garanderen.
Castillo del Cerrado ligt op een heuveltop met een spectaculair uitzicht naast golf, tennis, paddle, bars / restaurants en slechts 3 km van Miramar / strand. Gunstig gelegen tussen Malaga en Marbella, dicht bij het levendige dorp Fuengirola en op slechts 20 minuten van de luchthaven.

Het penthouse heeft twee ondergrondse parkeerplaatsen en een grote berging.
De prijs per m2 is uiterst concurrerend met woningen van dezelfde kwaliteit.

Ik wil graag meer weten over appartementen in Castillo del Cerrado.

Read More
Airconditioning
Domotica & Video toegangscontrole Systemen
Garage en grote Bergruimte
Italiaans Marmer
Luxe Keuken optie
Open Haard (optie)
Privé Zwembad
Terassen/Balkonen
vloerverwarming badkamers
ALL POSTS
Lord Castellano