3 Slaapkamers
/
Te Koop

Grote 3 Slaapkamer

Type

3 Slaapkamers

Status

Te Koop

Price

VERKOCHT 0

Area

139 m² (intern)
Bedrooms
3
Garages
1
Price
VERKOCHT 0
Bathrooms
3
Area
139 m² (intern)
Location
Mijas Costa

VERKOCHT
Nieuw zeer groot appartement op het zuiden met 3 slaapkamers / 3 badkamers (139m²) in de exclusieve privé-community ‘Castillo del Cerrado‘.
Het appartement heeft een balkon op het zuiden, eerste lijn golf met zeezicht en een grote privétuin.
oppervlakte binnen: 139m² –
buiten: 73m²
Het appartement heeft hoogwaardige voorzieningen zoals Italiaans marmere vloeren, verwarmde badkamervloeren, ingebouwde airconditioning, domoticasysteem, aparte wasruimte, enz.
Het appartement is voorzien van een gloednieuwe, luxe Siemens inbouwkeuken (in overleg met de koper), hoogwaardige douchewanden en een met glasgordijn gesloten wasruimte, alles twv € 25.000. De klant kan er ook voor kiezen om zonder deze afwerkingen te kopen en een gelijkwaardige vermindering van de aankoopprijs te verkrijgen.
Een interieurontwerper is beschikbaar voor alle klanten en verdere wijzigingen, zoals een gashaard, kunnen als optionele extra’s worden geïnstalleerd voor oplevering.

De prive afgesloten community heeft uitgebreide tuinen met een groot buitenbad en een architectonisch ontworpen verwarmde spa.
Met slechts 54 appartementen verspreid over 14 gebouwen biedt het rust en privacy met drievoudige beveiliging en dubbele video-toegangscontrole.
Er is geen commerciële vakantieverhuur toegestaan ​​om de privacy en leefplezier voor alle bewoners te garanderen.
Castillo del Cerrado ligt op een heuveltop met een spectaculair uitzicht naast golf, tennis, paddle, bars / restaurants en slechts 3 km van Miramar / strand. Gunstig gelegen tussen Malaga en Marbella, dicht bij het levendige dorp Fuengirola en op slechts 20 minuten van de luchthaven.

Rustig appartement in kleinschalig gebouw met slechts 2 eenheden per verdieping en geen gedeelde muren tussen appartementen.
Het appartement heeft een privé parkeerplek.
De prijs per m2 is uiterst concurrerend met woningen van dezelfde kwaliteit.

Neem contact op met ons verkoopteam via sales@castillodelcerrado.com om een ​​afspraak te maken voor een bezichtiging, bel ‭+34 951 562 336, of vul het onderstaande formulier in.

Ik wil graag meer weten over appartementen in Castillo del Cerrado.

Read More
Airconditioning
Domotica & Video toegangscontrole Systemen
Garage en grote Bergruimte
Italiaans Marmer
Luxe Keuken optie
Open Haard (optie)
Privé Tuin
Terassen/Balkonen
vloerverwarming badkamers
ALL POSTS
Lord Castellano